lage portotarieven

Verzendtarieven

Verzendtarieven zijn iedere keer weer van die kosten die druk zetten op het budget van een mailing campagne, soms wel zo erg dat er besloten moet worden toch maar wat anders te vinden. Dit is temeer zo erg omdat dat helemaal niet nodig is. Ook voor projecten waarbij monsters van het nieuwe product meegestuurd moeten worden kunt u besparen op het franco verzenden per post. Het is niet alleen een zaak goedkoop post te verzenden, het wordt pas leuk als u vast kunt stellen dat u de goedkoopste manier van post verzenden hebt gevonden. En waar kunt u die vinden? Precies! Op onze website.

  • Scherpe prijs mail
  • Budget transactiepost
  • Scherpe prijs porto
  • Scherpe prijs mailing
  • Scherpe prijs postmailing

Neemt u eens contact op met een van onze projectbegeleiders die een ruime ervaring hebben in het opzetten van een dergelijk project op een zodanige manier dat alles wat u erin kwijt wilt er ook subliem in zit en tegelijkertijd die duizenden poststukken tegen de goedkoopste verzendtarieven de deur uitgaan onderweg naar uw potentiƫle klanten. Helemaal perfect toch als u werkelijk weet dat u uw doelgroep bereikt hebt met de goedkoopste verzend tarieven die er in ons land te vinden zijn. Natuurlijk realiseren wij ons dat er meerdere organisaties zijn die goedkope verzendtarieven aanbieden.

Maar er zit zoveel meer in als alleen maar goedkope verzend tarieven. De laagste verzendkosten is een goede start maar daarmee komen we niet tot een goed geheel. De laagste verzendtarieven zijn maar een eerste stap onderweg naar de laagste kosten voor een postverzending. Door het te verzenden pakket de best mogelijke vorm te geven zijn we alweer een stap dichter bij het grote doel wat wij onszelf gesteld hebben. Maar er is meer wat wij voor u kunnen doen. Afmetingen zijn belangrijk voor het bepalen van de verzendkosten, maar het gewicht is ok weer heel belangrijk. Het vergt kennis, ervaring en inzicht in de soms toch wel erg gecompliceerde tarievenstelsels van de grote verzenders in ons land.

Lage posttarieven zijn alleen maar te bereiken in samenwerking met mensen die er een studie van hebben gemaakt om de juiste balans te vinden tussen wat de ondernemer graag wil overbrengen naar de markt en de verzendkosten die daarmee gepaard gaan. Er is nu al zoveel decennia gewerkt met deze marketing methode dat er best wel een consensus is in de industrie dat het een goed middel is om een geselecteerde groep mogelijke klanten te bereiken. Vooral als er voorbeelden of monsters meegestuurd worden om de woorden van de campagne met het daadwerkelijke product te ondersteunen is het eigenlijk nog steeds de enige manier om dit effect te bereiken.

  • Goedkoopste post verzenden
  • Goedkoopste verzendtarieven
  • Laagste kosten postverzending
  • Lage posttarieven
  • Lage verzendkosten

Op onze website gaan wij in op deze materie op een wijze dat u een goede en complete indruk hebt van wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Het is echter maar een globale opsomming van de vele aspecten van ons leveringspakket. Lage verzendkosten is natuurlijk een goed begin en zeker ook een belangrijk aspect van onze dienstverlening, maar er is zoveel meer. De essentie van dit extra pakket wat wij voor u kunnen doen laat zich veel lastiger in woorden vatten op een zodanige manier dat het effect daarvan voor u meteen duidelijk is.

Als u ons de gelegenheid geeft om samen met uw marketing mensen mee te denken dan pas kunnen wij echt het grote verschil voor u maken. Ook dan zullen de lage verzendtarieven die wij voor u kunnen regelen een interessante factor zijn in uw opinie over onze werkwijze, maar dan wel een die helemaal aan het einde van onze samenwerking opduikt. Wat wij u graag eens in een gesprek zouden willen uitleggen is dat lage portokosten niet de reden zijn waarom u met ons contact zou moeten opnemen, zij zijn het resultaat van onze samenwerking.