lage portotarieven

Scherpste prijs portotarieven

Wat is nu eigenlijk een direct mail actie? Het is één van de beste manieren om reclame te maken door potentiële klanten persoonlijk te benaderen via geadresseerde post. De potentiële klant wordt daarbij geconfronteerd met een directe benadering waarbij er gezocht wordt naar een reactie van de klant. U wilt immers dat klanten van uw producten of diensten gebruik gaan maken.

  • Scherpste prijs portotarieven
  • Scherpste prijs postmailing
  • Direct mail actie

Hebt u te maken met een klein vastgesteld budget? Dan kunt u nu op uw portotarieven besparen, want wij bieden u een scherpe prijs als het gaat om een postmailing of andere zakelijke mailing. Bij een mailing boven de 5.000 stuks bieden wij zelfs de scherpste prijs in heel Nederland.

Veel bedrijven kiezen voor een digitale mailing, maar een direct mail actie per post heeft meer effect. Een mailtje wordt al snel weg geklikt, maar drukwerk wordt meestal geopend door de ontvanger. Een struikelblok zijn vaak de hoge portotarieven, maar daar hebben wij een oplossing voor. Doordat wij scherpe prijsmail tarieven kunnen bieden wordt zo´n direct mail actie ook voor u interessant.

Op onze website onder het kopje ´tarieven´ geven wij u een overzicht van de prijzen. Zoals u ziet bieden wij de scherpste prijs die kan oplopen tot een besparing van maar liefst 60% op al uw mail. Neemt u maar eens contact met ons op. Wij vertellen u graag nog veel meer over onze diensten, want wij bieden niet alleen een scherpe prijs als het gaat om posttarieven, maar wij verzorgen ook bijvoorbeeld voordelig drukwerk, ontwerpwerkzaamheden en handling. Wij bieden u daarmee een totaalpakket, zodat u uw aandacht op andere belangrijke zaken kunt richten. Nieuwsgierig geworden naar onze voordelige portotarieven? Surf dan eens naar onze uitgebreide website voor meer informatie.