lage portotarieven

Partijenpost goedkoop

Het goedkoop verzenden van partijenpost is een groot voordeel als u een startende ondernemer bent. U zit in een opstartfase en dan is het handig als u regelmatig een voordelige DM actie kunt versturen. Op die manier bereikt u een breed publiek. Bent u op zoek naar een bedrijf die partijenpost goedkoop voor u kan verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De porto die u bij een regulier postkantoor betaalt loopt al snel op, ook als het gaat om DM partijenpost. Wij weten waar wij over praten, want daardoor is het idee ontstaan om scherpe portotarieven aan te bieden als het gaat om partijenpost zoals een zakelijke mailing.

  • Handling direct mail
  • Partijenpost porto
  • Partijenpost prijs

Een zakelijke directmail is een handige marketingtool. Goed meetbaar, inzichtelijk, tastbaar, duurzaam en onderscheidend. Het grootste deel van deze mailings worden gebruikt om een bedrijf te presenteren aan klanten en prospects. Veel Nederlanders zijn er positief over en het reclamebereik is groot. Denkt u maar eens aan bijvoorbeeld de huis aan huis bladen. Ze zijn nog steeds populair, ondanks de opkomst van internetreclame. Het is persoonlijker en minder opdringend. Natuurlijk wilt u de partijenpost zo goedkoop mogelijk verzenden, want ook u moet op de kleintjes letten. Wij begrijpen dit als geen ander.

Op onze uitgebreide website vindt u de prijs per partijenpost, nergens anders zult u zo goedkoop een mailing kunnen versturen. Wilt u ook de handling van uw mailing uitbesteden? Ook daarbij zijn wij u graag van dienst. Zoals u ziet onder het kopje ┬┤Extra Diensten┬┤ bieden wij meer dan alleen het verzorgen van goedkope partijenpost zoals een direct mail. Hebt u vragen of specifieke wensen, belt u ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Graag tot ziens.