lage portotarieven

Drukwerk versturen

Drukwerk versturen wordt toch nog heel wat vaker gedaan als men zou verwachten in deze tijd van elektronische communicatie. Het schrijven van een brief en het versturen van wenskaarten in de particuliere markt mag dan wel een grote daling te zien hebben gegeven, maar reclame maken doen we toch nog steeds op grote schaal in gedrukte vorm. Dit moet wel allemaal in een goede vorm gegoten worden, afgedrukt en samengevoegd worden en afgeleverd in de brievenbussen van bedrijven en particulieren. Een specialisme waarin wij ons verregaand bekwaamd hebben. Gaat u maar eens kijken op onze website voor alle relevante informatie.

  • Laagste tarieven mailing per post
  • Goedkoopste mailing per post
  • Laagste prijs mailing
  • Direct mail oplossingen
  • Goedkoopste drukwerk versturen

Wij leggen u daar in detail uit hoe u op de goedkoopste manier uw drukwerk kunt versturen. Wij hebben voor elke direct mail marketing campagne de beste oplossing. En er zijn heel wat van die direct mail oplossingen beschikbaar voor onze klanten. Door jarenlange samenwerking met het bedrijfsleven en de grote postbezorgers in ons land hebben wij een pakket kunnen samenstellen wat werkelijk aan alle verwachtingen voldoet. In ons pakket van dienstverleningen die wij voor het bedrijfsleven ontwikkeld hebben nemen direct mail services een duidelijke, eigen plaats in. Maak gebruik van onze expertise en de grote voordelen die u daarmee kunt behalen.

  • Scherpe prijs postmailing
  • Scherpe prijs frankering
  • Scherpe prijs postzegels
  • Scherpe prijs directmail
  • Scherpe prijs dm

Als u op zoek bent naar de laagste prijs voor uw mailing dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website leggen wij u gedetailleerd uit hoe wij dat doen en wat we dan daarvoor u in rekening brengen. Goedkope mailing per post is nog steeds een optie voor uw marketing mensen. De goedkoopste mailing die u in Nederland kunt vinden vindt u bij ons. Wij hebben de processen opgezet om alle handelingen niet alleen professioneel maar ook snel en dus goedkoop te verrichten. Er is geen bedrijf in de MKB sector die zich een eigen postkamer met alle apparatuur voor een grote mailing campagne.

Er komt ook nogal wat bij kijken om zo’n campagne niet alleen professioneel maar ook snel en binnen een erg strak budget te kunnen uitvoeren. Zeker in de sector van het Midden en Klein Bedrijf is de behoefte aan professionele en ervaren hulp van buitenaf gewenst. Als u zich daarbij realiseert dat dit MKB de motor van de nationale economie is en de meeste leden heeft, dan begrijpt u de omvang van de problematiek ook meteen. Maar daar hebben wij dus een oplossing voor gecreĆ«erd. Door al die services die u voor een mailing nodig hebt onder een dak te verzamelen en te optimaliseren kunnen wij u op een perfecte manier verder helpen.

Wij begeleiden uw marketing medewerkers van het begin tot het eind en bieden u daarbij de laagste prijs in het mailing gebeuren aan. Wij maken graag een prijsopgave voor u om te bewijzen dat wij inderdaad de laagste tarieven voor een mailing in rekening brengen. Gaat u de uitdaging eens aan en neem contact met ons op. Nadat we de wensen van uw bedrijf in detail hebben doorgenomen werken wij een plan voor u uit.

Als wij dit dan bij u in huis komen presenteren zult u moeten toegeven, dat onze voorstellen alleen maar leiden tot de conclusie dat wij effectief de laagste tarieven voor een mailing per post in rekening brengen. Legt u onze prijsopgave gerust naast die van een van onze collega’s in de markt. Vergelijkt u de kwaliteit van onze teksten en de grafische lay-out naast die van andere aanbieders. Het zal u dan al gauw duidelijk worden dat de lage tarieven voor een mailing die u van ons ontvangen hebt niet gauw te overtreffen zijn. Lage tarieven voor een mailing per post zijn onze exclusieve sterkte.