lage portotarieven

Handling mailings

De handling van mailings is een discipline die niet in ieder bedrijf van nature thuis hoort. Ofschoon het allemaal heel erg lijkt op een normale postverzending is het toch wel veel meer dan een aantal keren een brief in een enveloppe doen en die dan vervolgens versturen. Vrijwel in alle gevallen is er bij een mailing sprake van duizenden poststukken die ontworpen, gedrukt, verzameld en verstuurd moeten worden. Ook al zou u al iemand in dienst hebben die zich dagelijks alleen maar met de interne en externe post van uw bedrijf bezighoudt, dan nog is een dergelijke reclame campagne niet te behappen voor die persoon.

  • Scherpe prijsmail
  • Scherpe prijs transactiepost
  • Scherpe prijs zakelijke post
  • Scherpe prijs post zakelijk
  • Scherpste prijs porto

U wilt natuurlijk ook dat een en ander voor een bepaalde datum bij uw doelgroep in de bus ligt en dus zit er aan uw project ook een strak tijdschema. Wat er ook zonder twijfel aan uw advertentie project vastzit is een duidelijk budget. Zoveel mag het kosten en meer niet. We moeten reclame maken en een campagne per post is zeker een goed middel, maar de kosten moeten heel goed in de gaten gehouden worden. Voor een groot aantal ondernemers en verenigingen was tot nu toe de enige oplossing om te komen tot een verantwoorde verzending om het per Sandd post te verzenden.

  • Laagste kosten postverzending
  • Lage kosten poststukken
  • Mailing campagne op maat
  • Prijsafspraak mailing per post
  • Interessante tarieven mailing per post

En natuurlijk is er niets tegen het per Sandd post verzenden van uw mailing tegen een laag portotarief. Echter voor de laagste kosten voor postverzending van uw poststukken raden wij u toch aan eens contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u wat wij kunnen doen voor u op het gebied van de laagste kosten voor een postverzending. Wij vinden het iedere keer weer leuk om onze klanten in dit soort gesprekken weer te verbazen. Onze experts die graag bij u langskomen om alle opties door te nemen krijgen heel vaak de vraag voorgeschoteld of ze nu echt geen fout in de berekeningen hebben gemaakt.

Wij bieden zeer lage kosten aan voor poststukken bezorging en realiseren daarmee interessante besparingen op uw mailing. En er zijn andere besparingen op mailing per post te bereiken. Kijkt u eens naar onze interessante tarieven. Wij kunnen voor u een mailing versturen en daarbij een duidelijke kostenbesparing verzorgen. Een mailing tegen een laag portotarief bereikt hetzelfde resultaat als een mailing die niet tegen de laagste kosten is verstuurd. Een mailing versturen is een vak apart waarvoor je niet alleen een hoop mensen nodig hebt maar ook een uitgekiende planning en voldoende van de juiste machines om alles zo snel mogelijk te doen.

U kunt als ondernemer het beste het versturen van uw mailing uitbesteden aan ons. Wij zijn ervaren in mailings verzorgen en hanteren de laagste portotarieven voor een mailing per post ddor een uitgekiende inkoop van capaciteit bij de grote postbezorgers in ons land. In een gesprek met onze specialisten maken wij met u een prijsafspraak voor de mailing waarmee u budgettair gezien geen probleem kunt hebben.Onze prijsafspraken voor mailingen per post beginnen een reputatie te krijgen in het land als de beste die er op dit moment bestaan.

Alles waar onze firma zich mee bezighoudt is de handling van mailings. Als u wilt hoeft u alleen maar de tekst en het adressenbestand aan te leveren en wij doen de rest voor u. Vanaf de grafische vormgeving van uw campagne tot en met het afleveren op het juiste adres. Wij hebben de mensen en de machines in huis om grote zendingen poststukken te drukken, te vouwen en in de enveloppen te doen. Daarna plakken we de adres sticker erop en frankeren het poststuk. Daarbij wordt er meteen op gelet dat alles gesorteerd wordt per bestemming.