lage portotarieven

Extra diensten

Naast het verzorgen van scherpe portotarieven bieden wij u ook de volgende diensten aan:

Ontwerpwerkzaamheden
Laagsteportokosten heeft een eigen ontwerpstudio die uw briefpapier, enveloppen, brochures of folders voor u kan ontwerpen tegen een scherp tarief. Onze ontwerpers hebben vele jaren ervaring met het maken van allerlei soorten drukwerk.

Drukwerk enveloppen, brochures en briefpapier
Als het ontwerp klaar is, zal ook van alles gedrukt gaan worden voor uw mailing. Uiteraard kunt u dit bij uw eigen drukkerij onderbrengen, echter kan Laagsteportkosten dat ook voor u verzorgen. Door onze goede prijsafspraken met meerdere drukkerijen kunnen wij ook het drukwerk zeer goedkoop voor u regelen.

Tekstschrijven
Het schrijven van een goede mailingbrief is een vak apart. Onze ervaren tekstschrijvers kunnen uw brief schrijven uiteraard inĀ overleg met u.

Printen brieven
Als de tekst van de begeleidende brief eenmaal goedgekeurd is zal op elke brief geprint moeten worden en moeten worden voorzien van een adres. Omdat het printen van de brieven in een bepaalde sorteervolgorde dient te gebeuren doen wij dit voor u.

Handling
Als de begeleidende brief geprint is, de folder klaar, zullen de enveloppen ook ‘gevuld’ moeten worden. Hiervoor heeft Laagsteportkosten een speciale afdeling die dat voor u doet, ook tegen zeer interessante tarieven. Hierbij wordt de mailing gelijk gesorteerd in de juiste volgorde (in geval van Budgetporto).