lage portotarieven

Werkwijze

Hoe werkt het versturen van uw postmailing via Laagsteportokosten nu eigenlijk precies? Het antwoord is eenvoudig: hetzelfde als hoe u het nu doet alleen zijn de portokosten lager.

Hieronder vindt u een stappenplan hoe het versturen van een mailing via Laagsteportokosten werkt:

Stap 1: Mailing aanmelden
Neem contact op met Laagsteportokosten om uw mailing aan te melden. Om uw mailing in behandeling te kunnen nemen willen we graag het volgende weten.
– Waaruit bestaat uw mailing?
– Uit hoeveel poststukken bestaat uw mailing?
– Hoeveel weegt 1 poststuk?
– Wanneer wilt u dat uw mailing verstuurd wordt?
Wij sturen u vervolgens een offerte op maat.

Stap 2: Adressenbestand aanleveren
Als wij uw mailing mogen verzorgen stuurt u het adressenbestand (in Excel) van uw mailing naar Laagsteportokosten, dit bestand wordt door ons op fouten gecontroleerd en  gesorteerd. Daarnaast is het mogelijk een kant en klare mailing bij ons aan te leveren, wij zorgen dat deze bij Postnl aangeleverd wordt, maar dat u wel de scherpere portotarieven heeft. Op elk poststuk dient het postnl-port betaald logo te staan.

Stap 3: Handling mailing
Wij verzorgen ook de handling van uw mailing. Zo kunnen wij het insteken, het vouwen, maar ook de adressering en het aanbrengen van het Postnl logo voor u verzorgen. Uiteraard zorgen we dat uw mailing wordt aangeleverd bij het distributiepunt van Postnl.

Naast de lage portokosten en de handeling kunnen wij u ook nog verdere ondersteuning geven bij alles wat er bij een mailing komt kijken.