lage portotarieven

Posttarieven

Posttarieven kunnen een mens soms voor de vreemdste verrassingen stellen. Als je niet in detail op de hoogte bent van hoe ze berekend worden kunnen ze je steeds weer verwarren. Iedere keer als je denkt dat je het helemaal door hebt, blijkt bij aanbieding van je te verzenden stukken dat het toch weer anders is dan je gedacht had. Daarom is het een goed advies om met ons samen te werken voor wat betreft uw mailings. Wij zijn partner van de grootste distributeurs in ons land en werken op wekelijkse basis met hen samen om de stroom van te verdelen poststukken zo probleemloos te laten verlopen.

  • Laagste posttarieven
  • Interessante tarieven pakketpost
  • Kostenbesparing pakketpost
  • Goedkoop drukwerk versturen
  • Goedkoop post verzenden

Natuurlijk wil iedereen de laagste posttarieven als hij of zij een brief wil versturen. Brieven versturen doen we weliswaar niet zo vaak meer, maar in het zakelijke wereldje wordt het toch nog wel regelmatig gedaan. Spoedeisende stukken zult u misschien het liefst met Dhl post verzenden, maar een als het erom gaat goedkoop drukwerk te versturen dan volg je natuurlijk andere wegen. Goedkoop post verzenden kunt u eenvoudig via ons laten verzorgen. Wij leggen dat allemaal uit op onze website. Daar vindt u ook aanwijzingen met betrekking tot goedkope pakketpost.

  • Handling dm
  • Versturen mailing goedkoop
  • Porto mailing goedkoop
  • Porto mailing lage prijs
  • Porto mailing scherpe prijs

Hoewel wij bij het grote publiek vooral bekend zijn vanwege onze voortreffelijke afhandeling van mailings, kunnen wij u ook voortreffelijk van dienst zijn met interessante tarieven voor pakketpost. Alles wat met postverzending te maken heeft is onderdeel van onze dagelijkse bezigheden en door onze speciale contacten met de grote verdelers in ons land kunnen wij dat erg economisch aanbieden. Vele ondernemers in het Midden en Klein Bedrijf hebben de weg naar ons al gevonden en hebben vastgesteld dat iedere keer weer als wij voor hen een postdistributie opgave hadden uitgevoerd de kosten erg meevielen.

Om nog eens even terug te komen op die kostenbesparing voor pakketpost die wij voor u kunnen verzorgen. De kosten daarvan worden in vrijwel alle gevallen bepaald door in eerste instantie het gewicht en in tweede instantie de afmetingen. Wij zijn experts op het gebied van de juiste balans te vinden tussen wat u wilt versturen en wat de verdelers daarvoor in rekening gaan brengen. Als u ons vanaf het eerste begin betrekt bij de planning van uw volgende verzending, dan kunnen wij met u meedenken om het geheel een dusdanig vorm te geven dat u werkelijk voor de allerlaagste prijs deze pakketten kunt versturen. Dat voorkomt veel teleurstelling achteraf.

Net als bij het brieven versturen kunt ook bij poststukken geld besparen door goed op te letten wat u doet en hoe u het doet vanuit de gezichtshoek van de verzendkosten. Als het ware terugwerken vanaf het einde naar het begin in plaats van het traditionelere beginnen en dan maar zien waar we uitkomen. Op die manier kunnen we in goede samenwerking ervoor zorgen dat u uw zaken kunt doen en wij ervoor zorgen dat het niet te duur gaat worden door u tijdig op valkuilen te wijzen. De besparingen die wij daarbij realiseren zijn in het algemeen hoger dan de kosten die wij voor onze expertise berekenen.

Uit het voorgaande blijkt eigenlijk al dat wij tot op zekere hoogte alleen maar een echte kans hebben om u voor de volle honderd procent van dienst te zijn als u ons vanaf het begin bij uw project betrekt. Relatief dure fouten door onwetendheid kunnen zo eenvoudig voorkomen worden. Echt lage kosten voor uw poststukken kunnen wij zonder meer voor u realiseren door allereerst ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden op het gebied van het verzenden van poststukken. Als we ze dan ook nog met Post nl verzenden heeft u echt van alles het beste in huis.