Budgetporto

Zaken doen met ons bedrijf betekent een flinke besparing op uw budget die u heeft de portokosten voor zakelijke post, directmail of een postmailing. De verzending van uw postmailing wordt niet anders uitgevoerd, alleen de portotarieven liggen bij ons een stuk lager. De reden hiervan is dat wij voordelige prijsafspraken hebben gemaakt met alle leveranciers op dit gebied in heel Nederland.

  • Budget zakelijke post
  • Budget porto
  • Budget postmailing

Portokosten of postzegels nemen altijd een groot gedeelte in van het budget van een campagne. Het is verstandig portotarieven goed in de gaten te houden, want u kunt hier vaak behoorlijk wat op bezuinigen. Het verzorgen van een voordelige frankering van uw dm of zakelijke post, zorgt ervoor dat u uw budget voor andere zaken kunt gebruiken.

Wat moet u doen om in aanmerking te komen voor een voordelige budgetmail? Het werkt als volgt. U neemt per mail of telefoon contact met ons op, zodat wij weten welke en hoeveel zakelijke poststukken u wilt versturen. Daarnaast hebben wij hebben wij gegevens nodig over het gewicht.

Vervolgens vragen wij u om een adressenbestand aan te leveren welke wij controleren op eventuele fouten. U ontvangt van ons een bestand dat u kunt gebruiken om uw begeleidende brief mee te printen. De handling van uw postmailing kunt u zelf doen, want ook zo bespaart u weer op uw budget.

Als alles gereed voor verzending is, kunt u zakelijke post of een directmailing aanleveren op een centraal adres. Wilt u nog meer kosten besparen op uw budget? Kijkt u dan eens naar onze aanvullende diensten zoals ontwerpwerkzaamheden of drukwerk. Wij hebben vaste prijsafspraken met diverse drukkerijen in de regio waar wij u ook graag mee van willen laten profiteren. Wilt u hier meer informatie over? Belt u ons dan gerust. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Graag tot ziens.